Social Creativity is een initiatief van Howest. Als innovatieve hogeschool zetten wij reeds geruime tijd in op sociale en technologische creativiteit die nauw verweven zit in onze opleidingen en onderzoeksprojecten. Het concept 'Social Creativity' is in het leven geroepen om organisaties en projecten die op een creatieve manier met maatschappelijke thema's en uitdagingen aan de slag te gaan in de kijker te zetten en te verbinden. De Social Creativity slogan is dan ook: inspireren en connecteren.

Tijdens het congres kunnen de aanwezigen proeven van de verrijking die Social Creativity kan betekenen voor de maatschappij. Je kan er wandelen langs de verschillende standen van sociale/culturele organisaties en innovatieve projecten of luisteren naar een korte pitch in de speaker's corner of een langere talk door een van onze keynote sprekers. Een hapje en een drankje zal je er ook zeker kunnen benuttigen.

Het congres zal doorgaan op 11 mei vanaf 15u tot 20u in de Campus Sint-Jorisstraat van Howest. Het programma is volop in opmaak en wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt.

 

Jef Willem

Onbespreekbaar

Auteur & Podcasthost

Waar?

Sint-Jorisstraat 71
Brugge
Belgi√ę

Wanneer?
11/05/2023 om 15:00
Delen
Inschrijven

Gerelateerd

Leerkracht zijn: te gek?!

20/11/2020

Op 20 november 2020 organiseren de bacheloropleidingen Secundair Onderwijs en Verpleegkunde een webinar over morele stress bij leerkrachten in het secundair onderwijs.